Неймовірне весілля: Залужний особисто одружив офіцера, Кличко був свідком (фото)

Читать на русском
Автор
14603
Валерій Залужний особисто одружив офіцера Новина оновлена 12 вересня 2022, 03:37
Валерій Залужний особисто одружив офіцера. Фото facebook.com/mariaguresh

Генерал взяв участь у церемонії

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний встигає не лише громити окупантів, а й одружувати своїх офіцерів.

Про це повідомляють ІнфоВійська України у Twitter. Нащадки двох давніх козацьких родів — сумського роду Негрійків та черкаського роду Воротил — створили нову родину.

Марія стала дружиною офіцера, свідомо та добровільно взявши на себе всі тривоги та складнощі, пов’язані з цим статусом. Євген пообіцяв все життя берегти, охороняти та воювати за спокій своєї дружини. Великою честю для молодят стало те, що їх розписав генерал Валерій Залужний, а свідком на одруженні став мер Києва Віталій Кличко.

Євген отримав стільки настанов від свого вищого командира під час церемонії, що він не матиме іншого виходу, як стати ідеальним чоловіком, жартують у мережі.

Валерий Залужный женил офицера
Валерий Залужный женил офицера
Валерій Залужний одружив офіцера
Семейная реликвия молодоженов
Сімейна реліквія молодят

Варто зауважити, що пізніше мати нареченої прокоментувала подію: "Моя донька Марія Гуреш стала дружиною Євгена Воротило. Нащадки двох стародавніх козацьких пологів – сумського роду Негрейків та черкаського роду Воротил – створили нову родину і тепер будуватимуть власний будинок. Неможливо передати словами наше зворушення, хвилювання і гордість за дітей", — написала вона у Facebook.

Раніше повідомлялося про пишне весілля колишнього прем’єр-міністра Великої Британії та великого друга України Бориса Джонсона. На заході були присутні близько 200 гостей.

Нагадаємо, днями у мережі опублікували статтю, співавтором якої є Залужний. Там генерал дав прогноз, скільки ще триватиме війна.