Крутіша за Лару Крофт: українка-стрілець підкорила мережу (фото)

Читать на русском
Автор
93035
Дівчина не перший рік у лавах військових Новина оновлена 26 липня 2022, 12:50
Дівчина не перший рік у лавах військових

У коментарях користувачі віддають належне красі та сміливості дівчини

У лавах Збройних сил України чимало дівчат. Окрім знаменитої "Пташки", яка воювала на Азовсталі та підкорила своїм голосом мільйони людей, є й інші гідні представниці прекрасної статі. Серед них українська стрілець Олександра.

Фотографії дівчини збирають тисячі лайків та безліч коментарів. Її називають "українською Ларою Крофт". І не дивно — окрім краси, у кінематографічного персонажа Анджеліни Джолі та українки є кілька схожих моментів — татуювання та майстерне володіння зброєю.

Українська красива дівчина-стрілець
Дівчина ділиться в Інстаграм не лише фото зі служби
Українська дівчина-стрілець
Дівчина в обмундируванні

Олександра із турботою ставиться до тварин, у неї самої є собака. З чотириногим другом вона не розлучається навіть під час служби.

гарна дівчина-стрілець
Архівне фото Олександри

Дівчина багато займається спортом, іронізує над тими, хто сумнівається у тому, що вона справді служить та ділиться фото з фронту та побутового життя.

дівчина-стрілець Україна
красива Олександра стрілець
гарна дівчина
українська військова

Місце служби не розголошується із зрозумілих причин, але службу у 2022 році дівчина проходить, у тому числі й на півдні України.

Стрілець Україна

Олександра не розповідає, що змусило її піти на військову службу, але ділиться фото зі зброєю і у формі вже не перший рік.

військова Україна
красива стрілець ЗСУ

Нагадаємо, в Україні службу проходять понад 50 тисяч жінок, а з жовтня їх може стати ще більше – відкриється постановка на облік військовозобов’язаних. Але піти до лав української армії жінки зможуть лише добровільно.