лукашенко підтвердив плани путіна щодо колишніх радянських республік

Читать на русском
Автор
6349
лукашенко та кривавий агресор путін
лукашенко та кривавий агресор путін. Фото УНН

Лукашенко вирішив, що до Союзної держави рф та білорусі захочуть й інші країни

Невизнаний президент білорусі олександр лукашенко спільно з кривавим російським диктатором володимиром путіним має на меті відродження союзної держави по типу Союзу Радянських Соціалістичних Республік (СРСР). Білоруський лідер переконаний, що до його складу забажають приєднатися й інші країни колишнього Радянського Союзу.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Про це Лукашенко заявив під час чергової зустрічі з губернатором Воронезької області російської федерації Олександром Гусєвим, додавши, що він бачить значну зацікавленість щодо розвитку співпраці з республікою білорусь.

Відповідну інформацію у четвер, 28 квітня, оприлюднило білоруське видання "БЕЛТА".

"Завдяки вам ми маємо таку співпрацю і намагаємось вибудувати єдину Союзну державу на нових принципах, щоб ніхто не був у образі, щоб розвивалися суверенні, незалежні держави – білорусь та росія. До такого союзу, упевнений, підключатимуться й інші республіки колишнього Радянського Союзу", – прокоментував ситуацію білоруський лідер.

Варто зазначити, що російський лідер володимир путін раніше називав розпад СРСР "геополітичною катастрофою ХХ століття". Зовнішня політика кремля, за однозначною оцінкою багатьох експертів та західних політиків, ставить однією зі своїх завдань відродження СРСР у тій чи іншій формі, з центром у вигляді самої росії та залежними державами навколо неї.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як кількома днями раніше білоруський лідер олександр лукашенко закликав сусідні країни "жити дружно", а також заговорив про необхідність зберегти мир.