Епопея з сином пєскова триває: прессекретар путіна вирішив ганьбитися далі

Читать на русском
Автор
3821
Кремлівський речник дмитро пєсков із сином миколою
Кремлівський речник дмитро пєсков із сином миколою. Фото 24 канал

Від розголошення подробиць "служби" пєсков вирішив утриматися

Кремлівський речник дмитро пєсков не залишився осторонь скандалу, який розгорнувся навколо його сина — миколи чоулза, який нібито брав участь у так званій "військовій спецоперації" в Україні. Зокрема, речник володимира путіна підтвердив, що пєсков-молодший, дійсно, воював проти українців, хоча раніше журналістам вже вдалося цей факт спростувати.

Про це у понеділок, 24 квітня, посилаючись на слова путінського поплічника, пише російський Telegram-канал "Раньше всех. ну почти".

"Так, справді він брав участь у спеціальній військовій операції. Більше я не хотів би говорити, це не стосується моєї роботи", — заявив дмитро пєсков.

Нагадаємо, раніше власник російської приватної військової компанії "Вагнера" євген пригожин повідомив, що син спікера кремля микола брав участь у бойових діях в Україні в ролі заряджаючого артилерійського реактивної системи "Ураган". За словами засновника ПВК, боєць чоулз "відпрацював від дзвінка до дзвінка" і виявив мужність та героїзм під час воєнної служби на фронті.

Згодом сам чоулз в інтерв'ю на каналі "Соловйов Live" заявив, що прийняв рішення вступити до "Вагнера", аби підтримати "спецоперацію". Ба більше, "товариші по службі", які також прокоментували бойові здобутки сина кремлівського речника, повідомили що підрозділ, у складі якого воював микола, нібито отримав безліч державних нагород за успішну службу.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що після оголошення президентом росії володимиром путіним часткової мобілізації у рф велика кількість росіян почали шукати ймовірності уникнути їх залучення до бойових дій. Серед переліку тих, хто запанікував найбільше, був і син пєскова — микола.