"Ця дуда": медведєв після ображання Японії переключився на Польщу

Читать на русском
Автор
2378
дмитро медведєв
дмитро медведєв. Фото Слово і діло

Путінський поплічник, вочевидь, вкрай незадоволений тим, що союзники України допомагають їй протистояти рф у її вторгненні

У росії різко відреагували на заяву президента Анджея Дуди про те, що Польща передає Україні танки Leopard і закликає інших союзників допомогти Києву. Зокрема, заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв нахабно заявив, що "танкова коаліція лише наблизить довгоочікуваний для "пшеків" розподіл України на частини".

Про це у вівторок, 17 січня, він написав у своєму Telegram, зазначивши, що раніше на форумі у Давосі обговорювали економіку, а зараз збирають коаліцію західних країн для постачання бронетанкового озброєння Києву.

"…там ця польська "дуда" заявила, що збирає коаліцію західних країн для постачання бронетанкової техніки Києву. Добре, що там сьогодні немає ані російського, ані китайського бізнесу. Сподіваються напевно, що "танкова коаліція" наблизить довгоочікуваний для "пшеків" розподіл України на частини. Але тоді не коаліцію треба створювати, а скласти папір колективний. Для капітуляції прогнилого київського режиму з метою збереження громадян. І про майбутню конфігурацію того, що залишиться від Незалежної", — йдеться в образливій публікації.

Нагадаємо, що раніше медведєв висловлював своє невдоволення заявами глави японського уряду, який зробив жорстке попередження на адресу рф щодо ймовірного застосування ядерної зброї в ході війни в Україні. За словами путінського поплічника, такими заявами японська сторона нібито зраджує пам'ять сотень тисяч японців, які згоріли в ядерному багатті Хіросіми та Нагасакі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як дмитро медведєв назвав українців "свинями і спадкоємцями нацистів" через те, що Україна відмовилася йти на перемир'я з росіянами на Різдво.

Зазначимо, що чимало політичних оглядачів пов'язують різкі заяви медмедєва з уходом дружини та непробудним пияцтвом, у перервах якого він ображає представників західних демократій.