Убив матір, але став "героєм" для путінців: мережу вразила історія з росії

Читать на русском
Автор
1722
Чоловік відсидів за вбивство матері
Чоловік відсидів за вбивство матері. Фото https://www.kommersant.ru/

У рф "вагнерівця" вважають справжнім "героєм"

У російському місті Сєрові (північ Свердловської області) з урочистостями провели в останню путь 46-річного Сергія Молодцова, якого ліквідували на війні в Україні. До складу приватної військової компанії "Вагнера" чоловік потрапив з колонії, де відбував покарання за жорстоке вбивство власної матері.

В Оприлюдненому некролозі росЗМІ називають чоловіка "героєм", "творчою особистістю", та "людиною із добрим серцем".

"Він був творчою натурою, займався різьбленням по кістці, працював в ювелірній майстерні. Близькі згадують Сергія як напрочуд неординарну людину, яка любить життя. Він був чесною людиною. Правда для нього — це головне. Завжди відгукувався на чужу біду, допомагав слабким і нужденним. Про таких кажуть: "сорочка-хлопець". Він любив музику, свободу, швидкість. Світла пам'ять!", — йдеться в тексті публікації.

Фото з похорону росіянина Сергія Молодцова
Сергій Молодцов - черговий російський "герой"

Попри те, що Молодцов має вкрай жахливе минуле, пов'язане із жорстокою розправою над власною матір'ю, його поховали із почестями, ніби справжнього "героя": труну із тілом "вагнерівця" виносили військові, а слова прощання і скорботи висловлювали ветерани, які говорили про гарні якості ліквідованого окупанта.

Варто додати, що у матеріалах кримінальної справи, фігурантом якої є Молодцов, він власноруч забив свою матір до смерті, перебуваючи у нетверезому стані. Окупант завдав літній жінці не менше шести ударів по голові, тулубу та кінцівках. Отримані травми виявилися несумісними із життям.

Раніше "Телеграф" розповідав, як на честь свята Дня матері росіянкам, чиї сини загинули в Україні, цинічно презентували набори рушників.