Після нових вибухів на Енгельсі не обійшлося без загиблих (відео)

Читать на русском
Автор
10061
Наслідки попереднього вибуху на аеродромі "Енгельс"
Наслідки попереднього вибуху на аеродромі "Енгельс"

Точні пошкодження, завдані ворожому аеродрому, будуть відомі після появи супутникових знімків.

У росії знову вибухи на стратегічному аеродромі "Енгельс" у Саратовській області. Після "бавовни" почалася пожежа. Попередньо є загиблі та постраждалі. Це — один з аеродромів, з яких злітає авіація для ракетних ударів по Україні.

За словами губернатора Саратовської області романа бусаргіна, для мешканців загрози нема, з міста нікого не евакуювали. НП сталася на військовому об’єкті, а цивільна інфраструктура не постраждала.

Оновлення: у російському Міноборони підтвердили загибель трьох військових на аеродромі. Вони отримали "смертельні поранення" внаслідок падіння уламків безпілотника. Нібито його збили російські сили ППО на малій висоті під час підльоту до військового аеродрому. За їхніми словами, безпілотник був українським.

Після вибуху почалася пожежа. За початковими даними, його площа понад 120 кв.м. Телеграм канал "База" повідомляє: окрім того, що загинули троє людей, ще четверо госпіталізовані.

Російські "ізвєстія" публікують відео, як у небі пролітає вогняна куля, а потім лунає вибух. Також показано машини швидкої допомоги, що прямують до військового об’єкту, та поліцейське перекриття.

Раніше "Телеграф" повідомляв про низку вибухів на території російських військових аеродромів. Одним із останніх звучав Курськ — про вибух у районі аеродрому "Халіно" писали місцеві жителі. До цього "бавовну" чули в Енгельсі в Саратовській області та Дягілєво під Рязанню на початку грудня.