"Знищити на підльоті": росіяни в істериці через постачання Україні систем Patriot

Читать на русском
Автор
4450
ЗРК "Патріот" хочуть використати для зміцнення української протиповітряної оборони Новина оновлена 21 грудня 2022, 08:54
ЗРК "Патріот" хочуть використати для зміцнення української протиповітряної оборони. Фото Georges Seguin

"Миролюбні" російські громадяни пропонують своїй армії розчехлити ядерну зброю, побоюючись поставок нового озброєння для ЗСУ

Україна нарешті може отримати від США зенітно-ракетні комплекси Patriot, які допоможуть краще "закрити небо". Найімовірніше, Київ може розраховувати на передачу однієї батареї подібного озброєння, яка складається з чотирьох-восьми установок. Громадяни країни-агресора вже істерять у соцмережах, вимагаючи від своєї армії розбити нові поставки або використати зброю масової поразки.

"Телеграф" дослідив реакції росіян на передбачувану допомогу Україні. Варто зазначити, що багато користувачів у характерній для росіян манері досі не вірять, що ЗСУ значно краще діють на полі бою, а окупанти програють.

Судячи із загальної озлобленості коментаторів, кремлівська пропаганда чудово справляється з поставленим завданням. Російські громадяни висловлюються за знищення українців, міфічну "денацифікацію" та "демілітаризацію", а також пропонують оголосити війну Європі та США.

Дехто з них стверджує, нібито жодні "Патріоти" Україна не отримає, а весь гвалт довкола нового постачання зброї — лише прикриття "втечі" Володимира Зеленського до "бункеру Вашингтона".

Очевидно, свій лідер та його любов до хованок у підземних укриттях серйозно зміцнили віру пересічних росіян у те, що так діє кожен очільник держави. При цьому напередодні Зеленський побував у Бахмуті Донецької області, який знаходиться біля лінії фронту.

В Америку політик також справді вирушив, про що офіційно повідомили вранці 21 грудня. Це перший закордонний візит президента України за час повномасштабного вторгнення — до цього Володимир Зеленський відмовлявся від будь-яких запрошень, беручи участь у багатьох заходах онлайн.