Рушник за вбитого сина: у росії матерям загиблих окупантів видали цинічні подарунки (фото)

Читать на русском
Автор
7627
росія продовжує дивувати своїм цинізмом по відношенню до загиблих солдатів своєї армії
росія продовжує дивувати своїм цинізмом по відношенню до загиблих солдатів своєї армії

Глава району одразу відзвітував про видачу подарунків, прикріпивши фотопідтвердження

У росії на честь святкування Дня матері жінкам, чиї сини прийшли зі зброєю в Україну в рамках так званої "військової спецоперації", після чого стали добривом для родючої української землі, цинічно презентували набори рушників. У мережі цей факт лише став черговим приводом для низки саркастичних жартів та насмішок над росіянами.

Як пишуть росЗМІ, це сталося у Курській області росії, де очільник Льгівського району сергій коростелев подарував згорьованим родичам загиблих на війні в Україні солдатів набори із рушниками та листівки із вітаннями до Дня матері. Подарункові набори можна побачити на кадрах фотозвіту, оприлюдненому на офіційній сторінці пресслужби району у соцмережі.

"Напередодні святкування Дня матері Голова Льгівського району Сергій Коростелев зустрівся з матерями загиблих військовослужбовців, які брали участь у спеціальній військовій операції", — зазначається в тексті публікації.

День матері у рф
У рф матерям загиблих в Україні солдатів подарували набори рушників і листівки до Дня матері

У коментарях під відповідною публікацією представники українського сегмента Мережі саркастично жартують над черговою недолугою ситуацією у рф. Зокрема, більшість відзначає, що саме цими рушниками матері ліквідованих військовослужбовців "другої армії світу" тепер матимуть змогу витирати сльози у скорботі за синами. Дехто цікавиться, де ж грошова винагорода для вбитих горем родичів демілітаризованих солдатів, обіцяна раніше російською владою. Є й такі, хто дивується тому, як у росіянок взагалі вистачило совісті прийняти такий подарунок після втрати синів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що завдяки потужному спротиву Збройних українських сил російська армія у надалі продовжує зазнавати величезних втрат як серед бойової техніки, так і серед особового складу по всій лінії фронту в Україні.