лавров шокував новою заявою щодо українців

Читать на русском
Автор
22545
сергій лавров
сергій лавров

Попри низку суттєвих невдач, російська сторона й надалі продовжує гнути свою криваву лінію щодо питань по Україні

Очільник міністерства закордонних справ рф сергій лавров, який останнім часом заговорив про ймовірність повернення до мирних переговорів з Україною, виступив із новою абсурдною заявою.

Зокрема, путінський поплічник повідомив, що головною метою російської федерації є звільнення українського народу від "неонацистських" правителів.

"Вони (українці — ред. редакцією) заслуговують на дружбу поруч із їх слов'янськими братами", — наголосив лавров.

Зазначимо, зовсім недавно у кремлі заявляли, що зміна влади в Україні не є метою рф. "Ні, президент (путін, – ред.) про це вже говорив", – сказав спікер путіна дмитро пєсков, відповідаючи на запитання журналістів, чи є зміна влади в Україні однією з цілей "спецоперації".

Варто нагадати також, що напередодні, 25 листопада пєсков заявив про те, що "росія хоче досягти своєї мети, і вона їх досягне", не уточнюючи, про яку саме мету йдеться.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як прессекретар кремля дмитро пєсков вибухнув цілою низкою гучних заяв з приводу війни в Україні, репарацій та Херсона, чітко давши зрозуміти, що рф за скоєне відповідати не збирається та своєї відповідальності заскоєне точно не вбачає.