Про початок "спецоперації" не шкодує: путін видав нові заяви щодо України

Читать на русском
Автор
11632
Російський диктатор прокоментував удари по українських містах
Російський диктатор прокоментував удари по українських містах. Фото telegraf.com.ua

Глава кремля стверджує, що не має наміру знищити Україну

У п'ятницю, 14 жовтня, російський президент володимир путін заявив, що не шкодує про початок так званої "спецоперації" в Україні. Водночас глава кремля зазначив, що завдання знищити нашу країну перед армією РФ не стоїть.

Про це президент країни-агресора сказав у ході пресконференції, його слова цитують росЗМІ.

За словами російського диктатора, події, які відбуваються сьогодні, не надто приємні, але про початок війни проти України він не шкодує, адже пізніше "могло б бути гірше, але вже в гірших для росіян умовах".

Тоді путін взявся коментувати удари російської армії по Україні, зазначивши, що зараз немає потреби у масованих ударах, принаймні поки що, адже зараз інші завдання стоять.

При цьому глава кремля намагався переконати присутніх, що росія не має наміру знищити Україну, а лише відповідає на її дії.

"Ми не ставимо перед собою завдання зі знищення України. Україна перекрила воду до Криму. Військам довелося зайти й відкрити воду до Криму. Це є приклад логіки наших дій. Не зробили б цієї дії, не було б протидії", — заявив він.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що джерела у кремлі повідомили про нові плани російського президента щодо України. Про припинення війни у них зовсім не йдеться.