Не доїхали до України: вибух снаряда в росії вбив кілька солдатів

Читать на русском
Автор
3735
Російські солдати — Ілюстративне фото
Російські солдати — Ілюстративне фото. Фото tvc.ru

Війна в Україні вбиває росіян навіть у глибокому тилу

У середу, 22 червня, на 119-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну в росії на складі боєприпасів здетонував снаряд, внаслідок чого загинуло 4 особи.

Про це повідомляє fontanka.ru.

За інформацією джерела, інцидент стався у селищі Барсово Володимирської області. Внаслідок вибуху загинули троє військовослужбовців та один цивільний. У пресслужбі Західного військового округу заявили, що боєприпас вибухнув мимовільно під час проведення розвантажувально-вантажних робіт. Повідомляється, що пожежа, що виникла у сховищі, була загашена, загрози іншим об’єктам немає. Відповідні органи встановлюють всі обставини інциденту.

Барсово на карте Европы
Барсове на карті Європи

Раніше повідомлялося, що в росії почалася паніка через атаку на нафтопереробний завод в Ростовській області. Очевидці стверджують, ніби пожежа почалася після скидання невідомого предмета на територію заводу за допомогою безпілотного апарату.

Останнім часом на території рф почастішали пожежі різних об’єктів інфраструктури. Буквально кілька днів тому рятувальники тривалий час намагалися подолати спалах одного з найбільших родовищ газу.