У путіна такий рак, що йому залишилося недовго – ізраїльський журналіст дізнався термін

Читать на русском
Автор
37241
Цілком можливо, що такий набір путіну знадобиться за кілька місяців
Цілком можливо, що такий набір путіну знадобиться за кілька місяців. Фото telegraf.com.ua

Російський лідер дуже хворий

Кривавий диктатор рф володимир путін може боротися з раком підшлункової залози. Про це свідчать медичні джерела, які стверджують, що російському президенту незабаром проводитимуть пункцію черевної порожнини на території Московського медичного центру імені Блохіна. Заклад є одним із найкращих у рф щодо лікування онкології.

Така інформація пролунала від ізраїльського журналіста Марка Котлярського. Про отримані від своїх джерелах дані він повідомив в особистому Telegram.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

За словами Котлярського, пухлина у путіна — злоякісна і вельми агресивно прогресуюча. Медики стверджують, що така форма захворювання зазвичай дозволяє неконтрольовано розростатися залізистим та епітеліальним тканинам у вивідних протоках підшлункової залози.

"Швидше за все, хвороба прогресує настільки, що операція якщо й продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці", — пише Марк Котлярський.

Джерелом журналіста став один із московських лікарів, який входить у високі лікарські кола. Також він поспілкувався з наближеним до Кремля особою, пов’язаною із питаннями здоров’я путіна.

Журналіст стверджує, що у Кремлі цілком готові до такого розвитку подій, тому у разі смерті путіна росія на якийсь час може очолити спеціальну Держраду.

"Припускається, що цей орган — як перехідний, — керуватиме росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані протистоянням з Україною. Війна, безумовно, буде припинена, війська виведені, і Держрада спробує "здати назад", вдавшись до певним послабленням", — зазначив Котлярський.

При цьому він зазначив, що чим активніше у Кремлі намагаються переконати людей у тому, що насправді путін не хворий, тим менше у це віриться.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що розвідка всередині ФСБ повідомляє не настільки райдужні для України терміни ймовірної смерті путіна. Проте інформація про онкологічне захворювання також підтверджується.

Крім цього ми писали, що існує і варіант про те, що президент росії вже давно помер. Замість нього росією зараз нібито управляє двійник, бо така "незмінність" влади вигідна багатьом урядовим колам.