Санкції вже б'ють по армії росії: серед військових назріває бунт

Читать на русском
Автор
8738
російська армія
російська армія. Фото 5.ua

Міжнародні санкції почали діяти — кажуть в розвідці

Цивільний персонал "другої армії світу" почав жалітися на потужну інфляцію, яка виникла через впровадження західними країнами жорстких санкційних пакетів. Профспілки погрожують бунтом та зверненням до верховного суду роcії.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Вказану інформацію у середу, 6 квітня, оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Відсутність індексації заробітної плати в умовах прискореної до безпрецедентних значень інфляції відкриває вкрай негативний вплив на соціально-економічний, і, як наслідок, морально-психологічний вплив на цивільний персонал", — відповідні відомості зазначені в листі голови архангельського комітету профспілки цивільного персоналу збройних сил російської федерації, зазначають українські розвідники.

Окрім цього, згідно з даними, які вдалося встановити, станом на сьогоднішній день серед росіян назрівають потужні соціальні збурення через стрімке падіння зарплат та рівня життя в країні в цілому, спровоковане астрономічними витратами росії на війну в Україні та неможливість забезпечення систематичних надходжень до бюджету через потужні санкції Заходу.

Що стосується профспілок, то їх представники вже перестали вірити у спроби вирішення болючих питать на галузевому рівні. Численні письмові звернення до відповідних структур залишилися без відповідей, тож пропонується звертатися з цих питань прямо у верховний суд росії. Основна вимога звернень — зобов’язання російського уряду та міноборони провести індексацію зарплат.

"Цей випадок демонструє дієвість міжнародних економічних санкцій та неспроможність країни-окупанта вирішити соціально-економічні проблеми лише за рахунок внутрішніх ресурсів", — наголошують у ГУР МОУ.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український експерт у сфері економіки Михайло Кухар спрогнозував суттєве зниження рівня середнього доходу громадян в росії.