Шойгу вигадав спосіб "помститися" особисто Зеленському

Читать на русском
Автор
65189
Сергій Шойгу
Сергій Шойгу. Фото interfax.com.ua

Українські президент та режисер про відповідний документ нічого не знали, проте користуватися кривавими грошима росії й без того не збиралися

Міністр оборони російської федерації сергій шойгу закликав Міністерство культури росії виключити українського президента Володимира Зеленського та режисера Олександра Роднянського з "культурної повістки".

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Вказану інформацію у четвер, 17 березня, оприлюднили у росЗМІ, посилаючись на власні джерела.

За словами керівника російського міноборони, він обурений тим, що у Росії досі транслюються фільми та телепередачі за участі Зеленського, а також ведеться робота над кількома проєктами українського продюсера Роднянського.

Документ від Міноборони росії
Заява Шойгу

Своє чергою продюсер Роднянський вже прокоментував заклик міноборони росії щодо виключення його з "культурного порядку денного російської федерації" та наголосив, що ні при яких обставинах не планує користуватися російськими грошима.

"Мені про це нічого не було відомо. Якщо ж ця інформація підтвердиться, на моїй діяльності це не позначиться. Я за жодних обставин не збираюся користуватися грошима російської держави", — заявив він.

Варто також відзначити, що міністерка культури рф Ольга Любимова поки що надати офіційну відповідь щодо питання виключення Зеленського і Роднянського не встигла.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що міністра оборони росії сергія шойгу звинувачують у підготовці державного перевороту у російській федерації.