Угорська євродепутат заявила, що ЄС потрібна перемога України та закликає прискорити й збільшити допомогу

Читать на русском
Автор
Депутат Європарламенту від Угорщини Каталін Че
Депутат Європарламенту від Угорщини Каталін Че

Перемога України у війні – спільний інтерес України та Європейського Союзу, каже депутат

Інтерес Європейського Союзу полягає в перемозі України у війні з Росією. Країни ЄС мають прискоритися та посилити надання допомоги Україні.

Про це у коментарі Guildhall заявила депутат Європейського парламенту від Угорщини (Renew Europe) Каталін Че.

"Життєво важливо справлятися з підтримкою двох країн (Ізраїля та України – ред.), але я вважаю, що допомога Євросоюзу Україні рухається вперед, у нас є закладена основа, основа для подальшої підтримки. Я рада, що в Комітеті з міжнародних відносин Європарламенту ми успішно проголосували за громадянські положення, які, ми сподіваємося, проявляться в довгостроковому європейському баченні… Ми повинні продовжувати допомагати у відповідності до поточних потреб, а також повинні прискорювати наші зусилля. Адже важливо бути з Україною і надавати гуманітарну допомогу. Я багато разів це говорила, але це наш спільний інтерес, інтерес України та ЄС — перемога України у війні. Ми повинні показати світу, що демократії можуть подолати таку агресію, показати, що ми можемо залишатися єдиними в найважчі часи ", — заявила політик.

"Так, стежачи за новинами (військовий конфлікт у Палестині — ред.), ми дуже стурбовані, але я сподіваюся, що так само як і коли почалася війна РФ проти України, європейська єдність зможе перемогти. І я сподіваюся, що також як ми робили це раніше, кожна країна зможе продовжувати та посилювати допомогу Україні", — підсумувала Каталін Че.