У мережі висміяли пост росіянки, яку не взяли на роботу в Європі: у чому причина

Читать на русском
Автор
4819
Росіянці відмовили у роботі через українців Новина оновлена 18 листопада 2022, 08:56
Росіянці відмовили у роботі через українців

Росіянка не змогла влаштуватися на роботу через українців

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну багато росіян почали стикатися з різними труднощами за кордоном. Так, наприклад, деякі бренди відмовлялися продавати громадянам росії свої речі, а власники закладів не пускали всередину.

Про одну з таких історій написав відомий блогер та експерт Філіп Духлій. Він став свідком "крику душі" чергової росіянки про відмову в роботі через агресію її країни — російської федерації. Жінка опублікувала пост, до якого прикріпила, нібито відповідь однієї з європейських компаній щодо її працевлаштування. Зважаючи на все, результатами співбесіди росіянка залишилася незадоволена.

"Співбесідуюся в різні компанії кілька місяців і вперше бачу таке в Європі", — пише автор поста.

Вся справа в тому, що у відповіді представник неназваної компанії написав, що представив її команді, та підтвердилося те, що нині вони дотримуються політики виключення для прийому на роботу будь-якого громадянина росії.

"Хоча всі розуміють, що ви безсилі перед усією ситуацією, враховуючи наш контекст як компанії — у нас понад 10 українських співробітників, — ми вважаємо, що це правильно", — йдеться у повідомленні.

У мережі українці підтримали роботодавця та зазначили, що у зв’язку з агресією путіна росіянам, зрештою, доведеться звикати до нових реалій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіянка, яка ображала українців і намагалася глузувати з наших співгромадян у Європі, зникла безвісти.

Також ми повідомляли про те, що у Швейцарії громадяни рф та Білорусі напали на студентів з України.