"Впевнені у вашій перемозі так само, як і в нашій": солдати ізраїльської армії потужно звернулися до українців (відео)

Читать на русском
Автор
708
Український та ізраїльський воїни
Український та ізраїльський воїни. Фото Колаж

Народ України та Ізраїлю зараз як ніхто розуміють один одного

Солдати ізраїльської армії, які захищають свою країну від терористів, які напали на мирних ізраїльтян 7 жовтня, звернулися зі словами подяки, солідарності та підтримки до бійців ЗСУ та всіх українців.

Відеозвернення солдатів резерву Армії оборони Ізраїлю опубліковано в мережі. Воїни дякують українцям за теплі слова підтримки.

"Хто як не ми з вами знаємо, що означає захищати свій дім від абсолютного зла. Джерело цього зла — злочинні режими, з якими ми всі боремося. Ми впевнені у вашій перемозі точно так, як і в нашій", — сказали ізраїльські солдати.

Закінчили своє звернення ізраїльські воїни українською. На Славу Україні! відповіли всі учасники відео, додавши "Народ Ізраїлю живий" на івриті.

Нагадаємо, після нападу терористів ХАМАС на Ізраїль рано-вранці 7 жовтня, в ході чого вони вбили понад 1000 мирних ізраїльтян, серед яких багато дітей і жінок, ЦАХАЛ почав руйнувати інфраструктуру бойовиків у секторі Газа. За цим має бути наземна операція. Мета Ізраїлю – повне знищення ХАМАС на території країни.

Як повідомляв "Телеграф", прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив, що у нападах бойовиків ХАМАС на Ізраїль та російського диктатора володимира путіна на Україну є багато спільного. В обох випадках агресорів мотивувала ненависть.

Зверніть увагу! Експерт Міжнародного інституту демократій, екс-командир 2-ї роти 24-го батальйону "Айдар" поділився з "Телеграфом" думками, чи справді людству загрожує Третя світова, чи можна її уникнути — і чи потрібно: Євген Дикий: "Світ розділився на три групи та котиться до Третьої світової, є лише один спосіб уникнути її"