Окупанти завдали удару по багатоповерхівці в Покровську: серед жертв цивільні та рятувальники (оновлено)

Читать на русском
Автор
10081
Окупанти завдали удару по багатоповерхівці в Покровську: серед жертв цивільні та рятувальники (оновлено)

Рятувальники вже працюють на місці

Російські окупанти обстріляли місто Покровськ на Донеччині, через що було зруйновано житлову багатоповерхівку.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі президент України Володимир Зеленський, росіяни своїми обстрілами Донбасу хочуть залишити від нього лише обпалене каміння.

За його словами, до житлового будинку прилетіли дві ракети, через що він отримав суттєві руйнування. За його словами, до житлового будинку прилетіли дві ракети, через що він отримав суттєві руйнування. За оновленою інформацією стало відомо, що внаслідок атаки загинули п'ятеро людей та ще 31 отримали поранення. Серед загиблих не лише цивільні, а й працівники екстрених служб, повідомив голова МВС України Павло Клімкін.

"Станом на 21:20 в результаті першого прильоту загинули 4 і постраждали 3 цивільні особи. Під час повторного обстрілу загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області. Ще 5 рятувальників, 19 поліцейських і 3 цивільні особи травмовані, серед них одна дитина. Наші герої першими прибули на місце обстрілу допомагати людям", — повідомив він.

Рятувальники вже працюють на місці.

"Маємо зупинити російський терор. Кожен, хто бореться за свободу України, рятує життя людей. Кожен у світі, хто допомагає Україні разом з нами переможе терористів. Росія відповідатиме за все, що наробила у цій страшній війні", — повідомив він.

Пізніше Краматорська міськрада оприлюднила інформацію про те, що поки що відомо про одного загиблого та 7 поранених.

Ще кілька відеозаписів з місця події оприлюднив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Як повідомлялося раніше, у ніч на 7 серпня окупанти завдали удару по житлових будинках у Херсоні. Під завалами приватного будинку загинула жінка. Ще щонайменше 7 громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.