Окупантам на Херсонщину прибуло "голе" поповнення (мапа)

Читать на русском
Автор
2092
Постачання армії — не пріоритет для росії
Постачання армії — не пріоритет для росії. Фото facebook.com/ngu.east

Ворог продовжує накачувати окуповані території своїми солдатами

Російські окупанти продовжують прибувати до України – поповнення зафіксували на Херсонщині. Однак питання якості таких солдатів залишається відкритим — російська армія відправила на фронт бійців без відповідної амуніції.

Такий факт було оприлюднено в українському Генштабі. Повідомляється, що поповнення ворогові прибувало з 18 по 21 січня до населених пунктів Виноградове та Брилівка. Зброя у них була лише стрілецька.

У новоприбулих також були відсутні військові засоби індивідуального захисту, такі як бронежилети. Такий "бонус" до виживання був лише у декількох. Завезення військової техніки не зазначено. Обидва населені пункти знаходяться в рамках однієї Виноградівської сільської громади.

У Виноградове та Брилівку завезли росіян
Населені пункти на карті

До лінії фронту від нового місця дислокації окупантів, що прибули, — трохи більш як 40 км. Раніше "Телеграф" розповідав, що у лавах окупантів багато поранених — для забезпечення їхніх потреб у місцевого населення на Херсонщині забирають лікарні, а також організовують шпиталі у дитсадках. На Херсонщині ворог тримає оборону, наступ на цьому напрямку малоймовірний, вважають експерти.