У Вільнянську попрощалися з немовлям, яке загинуло від ракетного удару: навіть не було свідоцтва про народження

Читать на русском
Автор
1236
Маленьку труну опускають у могилу
Маленьку труну опускають у могилу. Фото heidi_levine

Хлопчика завалило уламками, разом з мамою

У Вільнянську поховали дводенного малюка, який загинув кілька днів тому у пологовому будинку внаслідок російської атаки. Мати хлопчика вижила. Перед вибухом російської ракети вона якраз нагодувала його і клала в ліжечко.

Фотографії прощання з малюком опублікувала журналістка The Washington Post Хайді Лівайн. Вона також розповіла, що малюк, якого звали Сергій, не встиг навіть отримати свідоцтво про народження — так мало він прожив.

Поховання немовляти у Вільнянську
На прощанні з малюком були близькі та мати
Прощання із загиблим немовлям у Вільнянську
Росіяни забрали у жінки найдорожче – її дитина

Мати малюка Марія після ракетного удару по пологовому будинку була завалена уламками стін лікарні разом із немовлям. Хлопчик Сергій став однією з наймолодших жертв війни.

Вибух ракети у Вільнянську
Наслідки ракетної атаки на Вільнянськ.
Удар по пологовому будинку у Вільнянську
Частини пологового будинку, що обвалилися

Ракетний удар по Вільнянську окупанти завдали близько другої години ночі. Під завалами опинився також лікар, чоловік серйозно постраждав.

Раніше "Телеграф" розповідав, що того ж дня, коли росіяни вдарили по Вільнянську, вони влаштували найсильніший ракетний обстріл України, внаслідок якої країна поринула в блекаут. 27 листопада, поки регіони все ще відновлюються після руйнувань та економлять електроенергію, окупанти знову вдарили по Кривому Розі.