В окупованому Бердянську пролунав вибух, поранено гауляйтера: з'явилося відео

Читать на русском
Автор
3537
Місце вибуху у Бердянську 6 вересня Новина оновлена 15 вересня 2022, 04:31
Місце вибуху у Бердянську 6 вересня

В окупованому місті підірвали поставленого росіянами "коменданта" Артема Бардіна

В окупованому Бердянську, звідки наприкінці серпня почали тікати росіяни, прозвучав вибух. Біля будівлі міської адміністрації вибухнув автомобіль. Про це повідомляє російський провладний телеграм-канал Mash. Тоді як український "Політика країни" з посиланням на очевидців додає, що окрім вибуху у місті чули ще й стрільбу.

Окупаційна "влада" Запорізької області підтвердила факт вибуху, назвавши його терактом. Зокрема про це у своєму телеграм-каналі написав "член головної ради адміністрації" окупованої частини регіону, колаборант Володимир Рогов.

Автомобіль гауляйтера Бардіна

Пізніше від ставлеників росіян надійшла інформація, що у центрі міста підірвали автомобіль "коменданта" Бердянська. Окупанти повідомили про одного пораненого. Відомо, що до місця вибуху попрямували швидкі та представники підконтрольної росіянам "поліції".

Потім російське видання "РБК" з посиланням на місцеву "владу" повідомило, що Артема Бардіна, якого окупанти поставили керувати містом, після вибуху було госпіталізовано. Він перебуває у тяжкому стані.

Як повідомляв "Телеграф", наприкінці серпня у Бердянську було скоєно успішний замах на окупаційного "заступника керівника Державтоінспекції" Олександра Колеснікова. В регіоні активно діють партизани.