Знову безпілотник? У Севастополі нова "бавовна": дим піднімається над військовою будівлею (відео)

Читать на русском
Автор
1761
Дим видно здалеку
Дим видно здалеку

Хвалені засоби ППО не допомогли

В окупованому Криму вранці 20 серпня пролунав вибух. Над штабом Чорноморського флоту російської федерації в Севастополі піднімається дим. Бавовну на околицях чули близько 8:20 ранку. Нагадаємо, тут трохи менш ніж три тижні тому вже сталася НП з безпілотником.

Саме безпілотник окупаційна влада звинувачує і цього разу — про це повідомив псевдогубернатор окупантів Михайло Развожаєв. За його словами, безпілотний літальний апарат потрапив у дах і не був збитий.

При цьому над Севастопольською бухтою працювали стрілецькою зброєю, зазначає гауляйтер. Начебто безпілотник йшов низько. Зону навколо штабу російського флоту оточили. Мешканців просять не виходити з дому протягом години. За першими даними, жертв немає.

На місці працюють спецслужби, гасять пожежу, що почалася.

Севастополь пожежа 20 серпня
Пожежу гасять
Вибух Севастополь 20 серпня
Поліцейське оточення

У мережі також опублікували відео безпілотника, який атакував штаб Чорноморського флоту. На камеру потрапив і момент його обстрілу.

Нагадаємо, в окупованому Криму в останні дні почастішали вибухи та загоряння. Окупаційна влада звинувачує то українські безпілотники, які невідомо як пролетіли непоміченими близько 200 км від лінії фронту, то заявляють про диверсію.

Саме диверсантів звинувачують у вибуху на складі боєприпасів під Джанкоєм. Після "бавовни" росіяни розпочали активний пошук "терористів".