Тікають? З окупованого Мелітополя росіяни почали вивозити свої родини

Читать на русском
Автор
1419
окупанти побоюються за життя своїх близьких після активізації партизанського руху
окупанти побоюються за життя своїх близьких після активізації партизанського руху

Мер поділився приємними новинами щодо дій наляканих окупантів

Після активної роботи Збройних українських сил російські окупанти почали вивозити з тимчасово захопленого міста Мелітополь, свої родини.

Про це у понеділок, 15 серпня, на 173 день потужного протистояння українців кривавим загарбникам з росії, у своєму Телеграм-каналі розповів мелітопольський мер Іван Федоров. За його словами, станом на сьогоднішній день у місті спостерігається "міграція русні".

Очільник міста пов'язує таку активність росіян із підривом мостів у Херсонській області бійцями Збройних сил України. Після чого так зване тутешнє "керівництво" окупантів почали тікати до Мелітополя.

Водночас після активної роботи як українських військових, так і партизанів по покаранню колаборантів, російські військовослужбовці різко почали вивозити свої родини із самого Мелітополя.

"Після активної роботи ЗСУ минулого тижня військовослужбовці росії почали вивозити свої родини з Мелітополя. Ми це бачимо чітко. Чекаємо на "жест доброї волі" і на Херсонському та Запорізькому напрямках", — написав Федоров.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у тимчасового окупованому Мелітополі українські партизани учинили вибух в одному з житлових кварталів, де проживає місцевий колаборант.

Також нагадаємо, як у місті представники партизанського руху вчинили замах на родичку одного з головних зрадників Євгена Балицького