Спустілі пляжі та загроза підірватись на міні: як виглядає в окупації популярний курорт Лазурне (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3429
Лазурне в окупації
Лазурне в окупації. Фото t.me/tupovelazurne

Загарбники замінували море та узбережжя у селищі

Внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну чимало українських курортних міст на узбережжях Чорного та Азовського морів знаходяться під тимчасовою окупацією, зокрема Лазурне (Херсонська область).

Зараз на курорті безлюдно, а морем дрейфують міни. Про це повідомляє apostrophe.ua. Росіяни навіть замінували узбережжя, тому охочих скупатися практично немає.

Селище Лазурне – український курорт на березі Чорного моря – розташоване за 20 км від Залізного Порту, який також знаходиться під тимчасовою окупацією. Колись тут на пляжах яблуку не було де впасти, адже відпочивальники з усієї України приїжджали сюди у відпустку. Місцеві пабліки публікують фото та відео з пляжів селища. Користувачі зазначають, що так порожньо тут не було ніколи.

Лазурное на карте Украины
Лазурне на карті України
Лазурное в оккупации
Лазурне в окупації

Крім того, скупатися у Чорному морі тут не можуть навіть місцеві, адже росіяни замінували узбережжя. До речі, саме у Лазурному 3 червня 2022 року на російській міні підірвалися троє людей. Внаслідок вибуху всі вони загинули на місці, повідомили в Офісі Генерального прокурора в telegram.

Як було у Лазурному раніше.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Скадовську немає інтернету, зв’язку та необхідних ліків.

Нагадаємо, на Херсонщині партизани ліквідували колаборанта із верхівки поліції.