У Херсоні госпіталізували колаборанта Стремоусова: що сталося

Читать на русском
Автор
2949
Фактичному "гауляйтеру" Херсонщини раптово стало погано
Фактичному "гауляйтеру" Херсонщини раптово стало погано

Медики були вимушені надавати допомогу зраднику Батьківщини

Із тимчасово окупованого Херсона надійшла інформація про ймовірне погіршення стану здоров’я місцевого колаборанта Кирила Стремоусова. Напередодні, 21 червня, чоловіка нібито привезли до однієї з місцевих лікарень. За попередньою інформацією, Стремоусов загримів на лікарняне ліжко з серцевим нападом, можливо, навіть після новин про активне просування ЗСУ в регіоні.

Інформацію про госпіталізацію передала кореспондентка "24 каналу" Марина Савченко, інформує "Телеграф". Варто зазначити, що фактичному "гауляйтеру" Херсонської області привезли до медзакладу не одного, а з багатьма охоронцями.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

За словами журналістки, медикам довелося працювати під наглядом озброєних охоронців Стремоусова. Можливо, це й вплинуло на результат госпіталізації — зрадника України відкачали.

Від самого Стремоусова чи окупаційної влади Херсонщини поки що ні підтвердження, ні спростування такої інформації не було. Втім, подібна ситуація нікого не здивувала б, адже на тимчасово захопленій території постійно працюють партизани, через яких колаборантам неможливо розслабитись.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що ЗСУ ефектно знищили один із великих складів боєприпасів росіян на півдорозі до Херсона.

Також ми писали про нещодавній замах на життя одного з місцевих зрадників Батьківщини, котрі почали співпрацювати з окупантами.