У Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служив у ЗСУ (фото)

Читать на русском
Автор
86502
Жінка не пожаліла навіть свого сина
Жінка не пожаліла навіть свого сина

Вибір між сім’єю та росією був зроблений на користь останньої

На Донеччині, неподалік окупованого Маріуполя, одна з місцевих колаборанток не просто перейшла на бік росії, а й зрадила рідного сина. Ексдепутатка Покровської сільради, раніше вже підозрювана у зв’язках із рф, не стала змінювати свої погляди через повномасштабне вторгнення росії, і знову перейшла на бік окупантів.

За інформацією радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, на знак своєї вдячності жінка ще й піднесла загарбникам особливий "подарунок" — сама здала в полон свого сина, який воював у лавах ЗСУ. Про це чиновник розповів у своєму Telegram-каналі.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Звати заповзятливу жительку Донецької області Анжела Клименко. Раніше вона підозрювалася в участі незаконних референдумів на Донбасі у 2014 році.

"Зараз самостійно перейшла на бік окупантів. Очолює один із гуманітарних штабів "Єдиної росії", — пише Петро Андрющенко.

Анжела Клименко
Анжела Клименко

Чиновник наголосив, що жінка з власної ініціативи здала рідного сина у полон окупантів. Перед цим хлопець боровся проти них на фронті, будучи одним із бійців української армії.

Полонений воїн ЗСУ
Син колаборантки, якого вона здала в полон

Найбільшим цинізмом є те, що однією з квітневих публікацій пані Клименко у соцмережах є прохання допомогти відшукати сина.

Анжела Клименко коллаборантка
Публікація на Facebook-сторінці Анжели Клименко

У якому стані зараз перебуває син колаборантки і чи досі він перебуває в полоні, невідомо.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав історію батька-одинака з Маріуполя, який не пройшов фільтраційний табір. Як результат — його трьох дітей відправили на територію росії, щоб знайти їм "нову сім’ю".

Також ми писали про нові знущання, придумані російськими загарбниками для жителів окупованого Маріуполя.