Дідусь з Бородянки став "легендою", розповівши, як труїв "кадирівців" під час окупації

Читать на русском
Автор
17763
Багатоповерхівки у Бородянці не витримали ворожих обстрілів
Багатоповерхівки у Бородянці не витримали ворожих обстрілів. Фото pravda.com.ua

Окупантів підгодовували щурячою отрутою.

Літній чоловік з Бородянки Київської області, де російські окупанти жорстоко знущалися з людей, розповів секрет розправи над чеченцями і став "героєм" мережі.

Про це йдеться у відео, яке у неділю, 17 квітня, розповсюдили українські Telegram-канали.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Житель Бородянки розповів, що для чеченців він приготував бринзу "з секретом", після чого пригощав нею окупантів.

"Я своїми мізками дійшов до того, щоб приготувати бринзу на щурячій отруті й пригощати нею чеченців. Я приготував, а через скільки отрута діяла я не знаю. І все", — повідомив літній чоловік.

Зізнання чоловіка розповсюдили у багатьох українських Telegram-каналах та Twitter-акаунтах, зазначивши, що навіть такої розправи над окупантами замало, якщо взяти до уваги жорстокі тортури, які вони застосовували відносно місцевих жителів.

Нагадаємо, що Бородянка нарівні з Бучею та іншими містами Київщини стала справжньою "Меккою жахів" для іноземних журналістів, які не приховували шоку від побаченого і поділилися знімками від перебування в цьому місті, зруйнованому армією Росії.

Кореспондент "Телеграфу" також побував у цьому містечку, показавши через об’єктив своєї камери, що саме створив тут "рускій мір". Місто багато де зрівняли із землею — у деяких будинках складно не побачити величезні наскрізні дірки.

Раніше повідомлялося, що у Бородянці може бути набагато більше жертв, ніж у Бучі (Київська область), яка стала символом російського терору. У Бородянці російські солдати зривали евакуації, стріляли у мирних жителів, бомбардували житлові будинки та не давали рятувати людей з-під завалів.