З’явилися фото торгового центру в Харкові після нічного обстрілу та пожежі

Читать на русском
Автор
5268
ТРЦ "Нікольский" після обстрілів росії
ТРЦ "Нікольский" після обстрілів росії

У Харкові окупанти росії розбомбили новий торговий центр.

На 15-й день повномасштабного вторгнення росії в Україну окупанти продовжують бомбардувати Харків та область.

Під час чергового авіанальоту на Харків снаряд потрапив до ТРЦ "Нікольский", розташованого на вулиці Пушкінській. У будівлі сталася пожежа. Епіцентром займання став 4-й поверх торговельного центру. Також полум’я перекинулося на покрівлю. Загальна площа пожежі становить 100 кв. м. Рятувальники чотири години гасили пожежу. Жертв та постраждалих не було.

У Telegram-каналах харківські паблики публікують наслідки авіаудару та пожежі. На кадрах видно, що у ТРЦ зруйновані магазини, на підлозі лежать уламки стін та стелі. Покрівля та перекриття зруйновані.

ТРЦ Нікольский після авіаудару
Так виглядає ТРЦ зсередини
ТРЦ Нікольский після авіаудару
Руйнування колосальні
ТРЦ Нікольский після авіаудару
За попередніми даними жертв та постраждалих немає

Торговий центр був тільки зданий в експлуатацію минулого року. Таким сучасним та красивим він був до приходу "руского міра".

ТРЦ Нікольский
ТРЦ під час відкриття у 2021 році
ТРЦ Нікольский

Зазначимо, у ніч на 10 березня рашисти обстріляли село Слобожанське Ізюмського району. В результаті під завалами загинули 4 особи: 2 жінки та 2 дітей. 5-річній дівчинці вдалося вижити.

9 березня російські окупанти бомбардували село Донець у Зміївському районі Харківської області, яке знаходиться поряд із Ізюмським районом.