"Горить-палає": у Миколаєві правоохоронці точними пострілами знищили БМП і танк окупантів (відео)

Читать на русском
Автор
3252
За 12 днів війни українська армія знищили близько 300 російських танків
За 12 днів війни українська армія знищили близько 300 російських танків. Фото dialog.ua

КОРД та патрульні поліцейські спрацювали відмінно.

Українська армія продовжує відбивати зухвалі атаки російських окупантів у Миколаєві, де кілька днів поспіль точаться запеклі бої. Наші військові завдають противнику непоправних втрат, знищуючи техніку та особовий склад. Важливу роль в обороні міста відіграють і поліцейські.

Нацполіція України у понеділок, 7 березня, опублікувала відео з роботою спецпідрозділу КОРД та патрульних у Миколаєві.

Точними вистрілами двом структурам поліції вдалося знищити ворожий танк та БМП.

"Ох і дали наші жару окупантам в Миколаєві. Точними вистрілами знешкоджено ворожі танк та БМП. Горить-палає", — йдеться у підписі до відео.

Додамо, що Миколаїв від загарбників захищають бійці територіальної оборони, херсонського та миколаївського КОРДу і патрульної поліції.

Варто зазначити, що окупанти у понеділок, 7 березня, нанесли по військовій частині у Миколаєві ракетний удар, внаслідок чого загинули вісім людей, вісім пропали безвісти, 19 поранено, а дані щодо цивільних ще уточнюються. Загарбники запустили у військовий об'єкт крилату ракету "Калібр" близько 5-ї ранку, коли частина солдат мирно спала у казармі.

Раніше "Телеграф" показував, як Віталій Кім вихвалявся захопленим у боях під Миколаєвом російським позашляховиком "Тигр", який тепер використовуватиметься проти росіян. А 5 березня Кім показав одного збитого російського льотчика.