Обстріл Чернігова: російські військові влучили в житловий будинок (відео)

Читать на русском
Автор
1802
Пожежа через влучення снаряду
Пожежа через влучення снаряду

Зберігається ризик повторного обстрілу

Російські окупанти продовжують атакувати мирні українські міста. Повідомляється, що Чернігов обстріляли з реактивної системи залпового вогню "Град". Влучили в одну з багатоповерхівок. У ній почалася пожежа.

У Чернігівській обласній військово-цивільній адміністрації просять сховатися в укриття через ризик повторного обстрілу ракетами та "Градами" житлових кварталів. Чи є постраждалі наразі невідомо.

Відео цього ж будинку з іншого ракурсу з’явилося в українських пабліках у Телеграмі. Названа адреса — вулиця Бєлова.

На Чернігівщині 26 лютого точаться бої з окупантами. Російські загарбники втратили близько двох десятків одиниць військової техніки внаслідок точного удару по колоні.

Обстріл цивільного населення триває третій день — відколи Росія вторглася в Україну. Внаслідок дій окупантів пошкоджено будинки у Києві, Харкові, ведуться бої в інших регіонах України.

Російські солдати гинуть на українській землі — їхні тіла нема кому вивозити. Українська сторона звернулася по допомогу з цим до Червоного хреста.

Як раніше писав "Телеграф", для сімей та близьких озброєних російських загарбників в Україні відкриють гарячу лінію — щоб вони могли дізнатися про полон, поранення чи смерть рідних.