666 день війни: чи варто українцям боятися "диявольської" дати?

Читать на русском
Автор
18295
Україна протистоїть ворогу вже 666 день війни
Україна протистоїть ворогу вже 666 день війни. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Нумерологи розповіли про значення трьох шісток і як захистити свій стан у цей день

У четвер, 21 грудня, виповнилося 666 днів повномасштабної війни Росії проти України. Дехто не вірить у забобони, тому сприймає цю дату як черговий день московської агресії. Натомість для інших — це жахливий символ, що навіває страх і тривогу. Адже в багатьох культурах це число згадується як знак антихриста.

"Телеграф" запитав у нумерологів про те, що ж насправді чекає Україну цього "диявольського" дня? Чи варто боятися цієї дати?

Прогноз натальної карти

Як розповіла астрологиня та нумерологиня Людмила Владика, у першій половині дня 21 грудня буде діяти негативний аспект між Нептуном та Сонцем. Така взаємодія планет може давати нашій владі ілюзорне бачення ситуації.

— Це може свідчити про те, що президенту України відома не вся інформація щодо перебігу російсько-української війни. При цьому й Росія буде поширювати інформаційні вкиди. Цей аспект буде зберігатися на небі ще найближчий тиждень. Можуть створюватися ситуації для відвернення уваги громадян від чогось більш важливого й масштабного, — каже Людмила.

Згідно з натальною картою, вже в другій половині дня на небі почне діяти негативний аспект між Плутоном і Місяцем. Ця взаємодія планет вказує на підвищену тривожність, нервовість й агресію нашого народу. Українці можуть повестися на інформаційні вкиди з боку ворога. Крім того, це може свідчити, що основною метою росії будуть безневинні люди, пересічні громадяни України.

Фото натальна карта 666 дня війни - 21 грудня
Натальна карта

— Однак 666 — це не така страшна цифра, як може сприйматися. Жахливого значення трьом шісткам люди надають самі, так само як і п'ятниці, 13-му. Кожна дата й цифра має енергію, як позитивну, так і негативну, все залежить, як нею скористатися. Чи будуть обстріли в 666 день війни — так, чи ми зазнаємо поразки — ні. Очікувати перемоги або поразки цього дня не варто.

Війна не завершиться 2023-го чи 2024 року. Наші військові ще довго будуть жертвувати своїм здоров'ям і життям задля відвоювання й збереження цілісності України. Розумію, що людям було б приємніше почути від мене більш оптимістичні прогнози. Однак я віддаю перевагу тверезій правді, аніж п'янкій брехні, — ділиться експертка з чисел.

Фото нумерологиня Людмила Владика
За словами нумерологині, 21-23 грудня слід проявити додаткову обережність

В ці дні не варто ігнорувати повітряні тривоги, натомість краще спускатися в бомбосховища. Однак, паніка й метушня — не помічники цього дня. Оскільки основне завдання нашого ворога — посіяти хаос й паніку між українцями — тож нам краще подбати про свій емоційний стан.

Справжня енергія "диявольського" числа

Як розповіла "Телеграфу" засновниця додатка медитацій YoEnergy та нумерологиня Анастасія Йорж, значення числа 666 набагато ширше, аніж звикли вважати.

— Чи дійсно ця дата несе в собі містичний сенс? Якщо розглядати це питання з точки зору ведичної нумерології, то ця цифра не несе нічого поганого. Адже енергія шістки – це енергія спокуси. Вона кидає нам виклик, змушуючи замислитися, наскільки ми щирі та чесні із собою, чи живемо ми згідно з нашими цінностями й тим, що для нас дійсно важливо. Або ж ми можемо поставити наші цінності на другий план та обрати матеріальну чи сексуальну вигоду. Тобто це стосується різних напрямів, — каже нумерологиня.

Поєднання трьох шісток ускладнює ситуацію. Адже вони несуть у собі потрійну енергію спокуси, що змушує проходити нас через серйозні випробування.

Фото засновниця додатка для медитацій YoEnergy та нумерологиня Анастасія Йорж
За словами Анастасії, вибір в будь-якому разі залежить тільки від людини

— А який вибір зроблю я? Я піду у темряву чи світло? Це вибір, який ми робимо щодня. Можливо, завтра такі тенденції посиляться. Але з нами відбувається те, у що ми віримо. Якщо ви вірите у те, що 21 грудня можуть проявитися знакові події, то так воно і буде. Але в першу чергу це проявиться у житті тієї людини, яка в це вірить. А хтось просто думає собі: "Ну, звичайна дата, потім буде 667, потім буде 700 днів". Це все одно не змінює того, що йде війна, — наголошує Анастасія.

Пошук опори в часи війни

За словами Анастасії Йорж, дуже важливо працювати зі своїм станом і з тим, у що ми віримо. Бо у найстрашніші часи люди прагнуть знайти більше інформації, тому вдаються до містики, езотерики, ворожок на картах таро.

Люди прагнуть знайти якусь опору, адже війна позбавила нас зовнішньої опори, а внутрішніх сил у більшості нема. Тоді люди не здатні спиратися на внутрішні ресурси, на свої цінності, на особистісні риси й все те, що могло б їх підтримати.

— Тому люди шукають іншу опору у вигляді надії, що на 666 день війни щось таки станеться. А хтось вірить, що цього дня може закінчитися війна. Люди можуть вірити у будь-що, тільки щоб почуватися спокійно. Але це ілюзія, це неправда. Тому потрібно навчитися спиратися на себе. Тоді ми перестанемо шукати знаки навколо. Ми почнемо досліджувати себе, — каже засновниця додатка медитацій YoEnergy.

Війна, за словами нумерологині, дає дуже важливий урок кожному українцю. Нарешті ми почали формувати внутрішні стрижні, спиратися на власні сили і розуміти, хто ми є, за якими цінностями живемо. Ми почали задумуватися: "А чи є мир у моєму домі, у моєму серці, у моїй душі?"

— Реальність свідчить, що душі багатьох людей не знають миру, їх терзають ненависть і біль, а війна лише витягує це назовні. Проте зараз важливо обирати світло. Тоді жоден день не матиме впливу на нашу тривожність і внутрішній стан, чи то 666-й день війни, чи 777-й, чи будь-який інший. Завдяки внутрішній опорі ми зможемо робити щось корисне й ефективне, що допоможе наблизити нашу перемогу, — каже експертка з чисел.

Як захистити себе і свій душевний стан?

Аби зменшити стан тривожності, нумерологиня Анастасія Йорж рекомендує українцям медитувати. Зокрема, пропонує спробувати безкоштовну медитацію "Захисний купол".

— Вона є в моєму додатку YoEnergy. В першу чергу я записувала її для своїх близьких, які перебувають в Україні. Та якщо кожен українець почне слухати цю медитацію, то це створить зміни на рівні енергії. Зміни в тому напрямі, який нам необхідний для досягнення перемоги, — підсумовує нумерологиня.

Сьогодні медитація – це найпростіший спосіб впливати на свій душевний стан та ясність думок у голові. І формувати такі, які зможуть втілитися в ефективні дії.