На війні проти окупантів загинув український актор

Читать на русском
Автор
4852
Український актор Антон Прасоленко
Український актор Антон Прасоленко. Фото www.facebook.com/f11s125

Антон Прасоленко брав участь у бойових діях на сході

На війні проти російських загарбників гинуть не лише українські спортсмени, а й артисти. Так, у п’ятницю, 31 березня, стало відомо про загибель на сході України українського актора театру Антона Прасоленка.

Про смерть хлопця повідомив військовий психолог Андрій Козінчук у Фейсбуці. "Антон брав участь в бойових діях на Сході. В самому пеклі, аби потрапити в рай. Сьогодні він помер в шпиталі від отриманих поранень. Антон виявився а**єзним тіпом і цей чувак точно потрапить на небеса. Мені боляче, шо такі люди йдуть", – написав Козінчук.

За словами психолога, Прасоленко жив у Києві зі своєю дівчиною та працював у театрі. У Антона була "тонка душевна організація", проте він не зміг пройти повз війну у своїй країні. Актор починав усе з нуля, не маючи позаду військового вишколу. За рік Прасоленко зміг вийти на "ні**йовий рівень професійності".

За інформацією Прасоленка у Фейсбуці, він був родом із Бердянська Запорізької області. Навчався на перекладача у Київському національному університеті культури та мистецтв.

антон прасоленко
Особиста сторінка Антона Прасоленка у Фейсбуці
антон прасоленко
антон прасоленко
антон прасоленко
антон прасоленко

Раніше ми писали, що на війні загинув закарпатський спортсмен, учасник змагань з лижного спортивного туризму Василь Зубрицький. Захиснику України було лише 28 років.

Також ми повідомляли, що в боях за Бахмут загинув син голови правління "Донецькоблгазу". Юнак був справжнім Героєм, котрий під час повномасштабної війни пішов на захист України.