Це пожежа: українок підкорив календар із напівоголеними військовими

Читать на русском
Автор
5084
Українська фотографка створила еротичний календар із військовими на 2023 рік
Українська фотографка створила еротичний календар із військовими на 2023 рік. Фото telegraf.com.ua

В Україні всі місяці гарячі із такими захисниками

Незважаючи на скандал із календарем від "5 каналу", українці не кинули задум продажу подібних матеріалів для допомоги Збройним силам України, — так, створили благодійний календар з напівоголеними українськими військовими.

Автором виступила київська фотографка Катерина Ейхманн. Спочатку вона просто знімала напівоголених українських військових, а потім на прохання підписників вирішила створити календар з їхніми фотографіями.

Календар назвали "наші", і до нього увійшло 12 фото частково оголених, татуйованих та мужніх українських захисників (щоб прогорнути світлину, натискайте на стрілочки збоку):

Такий календар продають по 1000 гривень, при цьому продаж благодійний — усі виручені кошти підуть на допомогу військовим. Купити його можна, залишивши заявку на сторінці фотографки у Instagram.

А ось ще трохи фото військових від Ейхманн:

Варто зауважити, що здебільшого українки захопилися таким календарем, проте з гумором помітили, що їхні хлопці, чоловіки та батьки такої покупки не зрозуміють, — нехай навіть у благодійних цілях.

"Нарешті нормальний календар", "Які гарненькі", "Наші хлопці найкрасивіші у світі", "Мені ніколи не подобалася зима, але грудень…", "Зробіть ще з військовими у формі, з автоматами", "Ох цей січень ", "Що за пожежа", "А можна такий із дівчатами?", — серед іншого, пишуть у коментарях.

Також не обійшлося без паралелей з календарем "5 каналу", — деякі знайшли несправедливим, що жінок захейтіли за участь у такій зйомці, а чоловіків вихваляють, інші ж відповіли, що в цьому випадку чоловіків не об’єктивізували, як у фотосесії "5 каналу".

Як повідомляв "Телеграф", раніше головком ЗСУ Валерій Залужний фактично підтримав еротичний календар від "5 каналу".