Дорофєєва і Бєдняков показали, як їм погрожують росіяни: "Отвєточка за Кримський міст" (фото)

Читать на русском
Автор
4336
Надя Дорофєєва та Андрій Бєдняков показали, що їй пишуть росіяни
Надя Дорофєєва та Андрій Бєдняков показали, що їй пишуть росіяни. Фото instagram.com

Мешканці країни-агресора пишуть українським зіркам, що бомблять Україну у відповідь за Кримський міст

Українська співачка Надя Дорофєєва та телеведучий Андрій Бєдняков поділилися скріншотами листування з жителями росії — країни-агресора, яка в понеділок, 10 жовтня, влаштувала масовану ракетну атаку проти українців. Наразі зірки українського шоубізнесу ведуть інформаційну війну та публікують фото та відео наслідків обстрілів, через які загинули багато українців.

Так, на одну з таких сторіс Наді Дорофєєвій росіяни написали, що бомблять українські міста у відповідь за підірваний Кримський міст. Нагадаємо, що 8 жовтня на залізничній гілці Кримського мосту розпочалася сильна пожежа, також обвалилася частина дорожнього полотна.

"За міст, мр*зь. Не з тими зв’язалися", — пишуть росіяни.

Також гнівними повідомленнями після масованої атаки по Україні росіяни закидали й Андрія Бєднякова. Телеведучий заявив в Інстаграмі, що росіян для українців не існує. У відповідь на це одна росіянка написала, що "невдовзі вас (українців) не буде, на жаль".

Також Бєдняков показав скріншот повідомлення ще від однієї мешканки країни-агресора, яка написала, що вибухи по всій Україні – це "отвєточка за Кримський міст".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що вранці 10 жовтня почали лунати вибухи одразу в кількох областях: у Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Тернопільській, Житомирській, Київській та інших. Коментуючи обстріл рф, президент України Володимир Зеленський заявив про загиблих і постраждалих людей.