Весь час займався музикою: що відомо про загиблого внаслідок удару у Вінниці молодого звукорежисера

Читать на русском
Автор
16498
На фото — Євген Коваленко
На фото — Євген Коваленко. Фото nstagram.com/jevred

Євген Коваленко співпрацював із багатьма українськими артистами

У четвер, 14 липня, внаслідок ракетного удару по Вінниці загинув молодий український звукорежисер Євген Коваленко, про смерть якого повідомила співачка Roxolana.

Відомо, що навчався Євген у Києво-Святошинській районній класичній гімназії (зараз Боярський ліцей "Гармонія"). Потім вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Хлопець увесь час присвячував музиці, без нього не обходився жоден концерт.

Євген працював із багатьма відомими зірками українського шоубізнесу. Коваленко співпрацював із виконавцями, зокрема Roxolana, Вадимом Олійником.

женя коваленко
женя коваленко
Євгеній Коваленко з Pianoбой Дмитром Шуровим
женя коваленко

У музиканта була своя сторінка в Інстаграмі, де він публікував фото з концертного та особистого життя. Відомо, що у Євгена була дівчина, яка у соцмережі записана як o_darochka.

женя коваленко

5 червня Євген відсвяткував день народження. Того дня його дівчина написала про своє бажання, щоб він якнайшвидше її обійняв.

женя коваленко
женя коваленко
женя коваленко

Співак Вадим Олійник відреагував на смерть звукорежисера. В Інстаграмі виконавець написав, що Євген був дуже крутим хлопцем: "Як так…. ? Наш звукорежисер Євгеній пішов у вічність… Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу… Він залишився в Домі Офіцерів в Вінниці, тому що був справжнім профі і викладався на повну. Ти ніколи мені не відмовляв, навіть тоді коли був дуже зайнятий… Лети Жека, нам буде тебе не вистачати. RIP".

Прокоментував загибель Коваленка і співак LAUD. Він написав, що познайомився з Євгеном лише кілька днів тому.

женя коваленко

Нагадаємо, що кількість жертв внаслідок ракетного удару по Вінниці збільшилася до 20 осіб. Ракетний удар припав у район вінницького будинку побуту "Ювілейний". На місці продовжують працювати рятувальники. Влада не виключає, що кількість загиблих може суттєво зрости.