У школі, яку окупанти знищили у Харкові, навчалася Заріцька із KAZKA: "Там я закохувалась і плакала через погані оцінки"

Читать на русском
Автор
3623
Олександра Заріцька із KAZKA не стримала сліз
Олександра Заріцька із KAZKA не стримала сліз. Фото https://www.instagram.com/kazka.band/

Солістка гурту KAZKA показала зруйновану росіянами рідну школу

Українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заявила, що російські окупанти завдали удару по її рідній школі. Від навчального закладу залишились руїни.

У себе в Інстаграмі 29-річна артистка написала, що росіяни буквально стерли з землі будинок, де вона сиділа за партою і навчалася.

"Я не можу в це повірити, але це правда. Це була неймовірна гімназія, де я знайшла перших справжніх друзів, перший раз заспівала на сцені актового залу, в стінах цієї школи я закохувалася, танцювала на дискотеках, плакала через погані оцінки. В цій школі були найсмачніші булочки з корицею від тьоті Тоні. Тепер це все просто спогади", — написала Заріцька. Співачка також опублікувала фото та відео зруйнованої будівлі.

На цю мить відомо, що удару по школі було завдано з території Бєлгородської області крилатою ракетою типу "Іскандер". Зруйновано другий та третій поверхи, перший також пошкоджено. Постраждалих чи загиблих немає.

Варто зазначити, що у харківській школі також навчалася українська телеведуча Василіса Фролова. Про це вона повідомила у коментарях під постом співачки.

"Я також вчилася в цій гімназії… Не можу і не хочу вірити в це… ми обов’язково туди повернемося! Там буде краща українська школа", — написала Фролова.

Відписала і співачка KOLA, яка жахається від того, що роблять із Харковом.

Не можуть повірити у те, що відбувається, і шанувальники Олександри, які також навчалися у школі.

Зазначимо, аналітики вважають, що росія хоче приєднати Харківську область до себе – одним із варіантів може стати створення чергової псевдореспубліки.

Раніше "Телеграф" повідомляв про обстріл росіянами Часового Яру на Донеччині — під завалами залишаються люди.