"Мавпа скупчилася з собакою, і родилось ось це": WELLBOY висловився про путіна (відео)

Читать на русском
Автор
2987
Антон Вельбой
Антон Вельбой. Фото instagram.com/a.wellboy

Молодий виконавець заявив, що не вважає російського президента людиною

Фіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2022", український співак Антон Вельбой, більш відомий під псевдонімом WELLBOY, різко висловився щодо президента росії володимира путіна, якому пророкують смерть від раку.

"Не хочеться взагалі уявляти, що ця людина є у нашому світі. Хочеться подумати, що це просто якийсь збій системи. Мавпа скупчилася з собакою, і родилося ось це от", — сказав WELLBOY у випуску "Слава+", який був опублікований на YouTube у вівторок, 31 травня.

Чому росії не виграти війну проти України?

Також відомий співак прокоментував своє ставлення до президента України Володимира Зеленського. WELLBOY назвав його "чудовим громадянином, патріотом своєї країни та ровним чотким мужиком".

"Зараз він (Володимир Зеленський — ред.) доказав це своїми діями. Він показує величезний приклад. Я ним дуже пишаюся", — сказав виконавець.

У цьому ж інтерв’ю Антон Вельбой розповів, як йому допомагав заспокоюватись із початком російсько-української війни Олексій Арестович. Молодий співак також заявив, що хоче записати пісню із радником голови Офісу президента України.