Астролог назвав дату закінчення війни в Україні

Читать на русском
Автор
19235
Вже влітку українці зможуть спокійно повернутися до своїх домівок
Вже влітку українці зможуть спокійно повернутися до своїх домівок. Фото 24 канал

За словами астролога, війна завершиться у липні серпні, а повну перемогу з поверненням Донбасу та Криму Україна здобуде лише через три роки.

Відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв назвав дату завершення війни в Україні, у якої, на думку астрологів, незабаром настане новий пік. На його думку, війна в Україні завершиться влітку.

Про це він повідомив у коментарі "Фактам".

Новини про війну, Україну та події у світі — у нашому Telegram

За словами астролога, війна завершиться у липні серпні, а повну перемогу із поверненням Донбасу та Криму Україна здобуде лише через три роки.

"Сьогодні мені пише неймовірну кількість українок, які мріють повернутися до своїх будинків і хочуть почути дату завершення війни, — сказав екстрасенс. — Я роблю різні розклади на картах таро і щоразу випадає повернення через 2-3 місяці. Тож можу сказати, що липень-серпень — це точне завершення війни. Щодо повної перемоги України, на жаль, це три роки. У цей час нам повністю повернуть Крим, Донецьк та Луганськ", — стверджує Гордєєв.

Раніше Телеграф писав, що свій прогноз щодо подій в Україні озвучила український астролог Альбіна Пономаренко. Вона розповіла, коли війна, яку підло почала росія, може піти на спад.