"Заслуговують не лише на прокльони": Єфросиніна розповіла, чому ненавидіти росіян це нормально

Читать на русском
Автор
1207
Маша Єфросиніна дала коментар Славі Дьоміну
Маша Єфросиніна дала коментар Славі Дьоміну

Телеведуча розповіла про причини ненависті "простих росіян" до українців

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, чому росіяни всіх поколінь бажають смерті українцям.

42-річна зірка дала коментар Славі Дьоміну, який запитав телеведучу, чи правильно ненавидіти та проклинати жителів рф за їхню позицію щодо війни в Україні.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

"Так. Тому що росіяни просякнуті природною рефлексією на українця як на другосортне, нікчемне, холуйське і щось нелюдське. Просочені з голови до п’ят як мінімум уже три, а то й чотири покоління, від прабабки до онука. Все, що відбувається і зробила з ними пропаганда — це та сама хімічна зброя, яку вони розпорошували упродовж 30 років, і якою нас лякають чимось. Вони говорять рівно про себе, інакше іншого пояснення, чому нація в 140 млн не вийшла на вулиці, нічого не сказала в мережах, а тільки зригнула 20 ротами "міру мір", "нет войне"... Інакше цю всю х**ню я пояснити не можу", — висловилася Єфросиніна.

Крім того, телеведуча звернула увагу на негативну реакцію росіян щодо мирних переговорів рф з Україною, говорячи, що "вони готові їсти своїх дітей, якщо почнеться голод, але аби всіх українців винищити".

"Вони заслуговують не тільки на ненависть і прокльони. Вони заслуговують на перепрошивку мозку протягом ще 50 років і, бажано, примусовим способом", — резюмувала телеведуча.

Нагадаємо, що ще до початку війни Маша Єфросиніна пояснилась перед шанувальниками за використання російської мови як у соціальних мережах, так і у повсякденному спілкуванні. На що вона попросила у своїх підписників не забирати у неї "рідну російську мову".