"Бойові дії наростатимуть": відомий астролог висловилася про війну в Україні та перемогу над ворогом

Читать на русском
Автор
Зараз увесь світ проходить найбільш турбулентний період
Зараз увесь світ проходить найбільш турбулентний період. Фото glavred.info

Бойові дії найближчим часом лише наростатимуть

Попри те, що більшість астрологів, тарологів та екстрасенсів говорять про перемогу України у війні вже цієї весни, найближчим часом бойові дії лише наростатимуть. Про це заявляє відомий український астролог Валентина Віттрок.

На своїй сторінці у facebook вона розповіла, що чим ближче до лютого, тим серйознішою буде ситуація на фронті. Це пов'язано з сонцем, яке йде на з'єднання з Плутоном — точне з'єднання буде 18-го січня, каже астроексперт.

"Зараз до 20-го проходимо найтурбулентніший час: смерть забирає не тільки відомих діячів культури і спорту, а й простих мирних жителів (про солдатів уже й не кажу), 40 дніпровців — царство небесне… крах літака в Непалі -68 осіб…", — пише Віттрок.

За її словами, Марс наразі має малу швидкість, тобто просування у війні поки що гальмується, проте він уже рухається прямо, а це значить, що відкриті бойові дії наростатимуть. "Лютий буде дуже показовим, Україна вистоїть і переможе. Бережіть себе і близьких", — зауважує астролог.

Раніше ми розповідали про прогноз, який днями зробила переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова. Таролог каже, що очікувати на перемогу України у війні варто, щойно стане відомо про звільнення ЗСУ двох областей поспіль.