"Будуть великі перемоги, але високою ціною": астролог розповіла, коли росіяни покинуть Україну

Читать на русском
Автор
728
Після складного 2022 року почне поступово повертатися загальносвітова стабільність
Після складного 2022 року почне поступово повертатися загальносвітова стабільність

Вже незабаром ЗСУ підуть у жорсткий наступальний бій, кульмінація — не за горами

Війна в Україні триває і ЗСУ нині тримають найсильнішу оборону. Більшість відомих екстрасенсів, тарологів та мольфарів вважають, що активні бойові дії закінчаться навесні 2023 року, однак на думку астролога Еріки Роялс, в цей час розраховувати на остаточну перемогу України трохи зарано.

Згідно з прогнозами астроексперта, після тряски у 2022 році почне поступово повертатися загальносвітова стабільність, але цей процес займе декілька років. На Україну найближчим часом очікує поступове наростання військової міці — з кульмінацією у лютому. А вже у березні ЗСУ перейдуть у жорстко наступальний бій, повідомляє Еріка Роялс у своєму Instagram.

"16.03 Марс остаточно вийде з петлі, і дії ЗСУ набудуть жорстко наступального характеру, Україна має великі шанси остаточно заволодіти ініціативою. Йде міць союзників, якою потрібно правильно розпорядиться. Але за допомогою йде і тиск до переговорів. Захід хоче кінця війни. Будуть переговори, можливо і неявні. Колективний Захід надасть підтримку серйозніше, ніж раніше", — розповідає таролог.

Йдеться про великі перемоги, але високою ціною, каже Роялс: "Енергетика позбавлення, обмежень і скутості буде розсіюватися. Підуть нові перемоги. Так, високою ціною. Аспекти на небі збігаються з тими, що були 80 років тому, коли Україна сильно постраждала".

З середини травня, за словами астроексперта, почнуться переговори щодо відновлення України. Таролог наголошує, що це буде вигідне положення Юпітера, яке говорить про повернення земель. При цьому у другій половині 2023 року процеси стануть ще активнішими — видніється рішення щодо Криму.

Для України цей прогноз однозначний — перемога, цілісність та незалежність, каже Роялс. А, отже, росіяни покинуть наші землі.

Додамо, що Еріка Роялс — астролог і таролог. Автор міні-підручника "Як вийти з кризи". Регулярно робить прогнози щодо ситуації в Україні та світі.

Раніше ми розповідали про небезпечні дні зими 2023 року для України. Коли слід особливо поберегтися, розповіла астролог Ольга Медвецька.