У путіна може бути серйозне неврологічне відхилення: ЗМІ посилаються на розвідку США

Читать на русском
Автор
826
Поведінка кривавого диктатора може бути частково зумовлена його станом здоров’я
Поведінка кривавого диктатора може бути частково зумовлена його станом здоров’я. Фото reuters.com

У бункерного діда може спостерігатися одна з форм аутизму, яка притаманна багатьом асоціальним особам

Розмови про стан здоров’я кремлівського диктатора володимира путіна звучать останні кілька років, а найбільш обговорюваними стали за останні пів року — після початку повномасштабної війни рф проти України. Різні джерела вказують на цілий букет хвороб, серед яких як фізичні, так і психологічні розлади. Серед останніх вельми незвичайним варіантом є припущення американської розвідки про ймовірний синдром Аспергера, від якого нібито страждає путін.

Інформацію про це повідомляє медіа Newsmark, посилаючись у своєму матеріалі на один зі звітів розвідки Пентагону США. У документі нібито містяться незаперечні докази того, що у владимира путіна діагностовано одну із форм аутизму.

Розвідники стверджують, що такий стан путіна розкрився не відразу, а згодом був збережений у секреті, щоб не руйнувати ідеальний образ російського лідера. Також завдяки підвищеній таємності не постраждала і кар’єра самого володимира путіна. Тим часом синдром Аспергера начебто впливає однак на судження глави Кремля, змушуючи почуватися фізично нестабільно, і навіть некомфортно у присутності великої кількості людей.

"Це один із видів аутичного розладу, який людям складно переживати. Воно негативно впливає на їхні соціальні взаємодії і може призвести до насильницької поведінки", — йдеться у сюжеті Newsmark.

Також додамо, що є інформація, ніби синдром проявився у путіна ще в дитинстві, але був проігнорований для досягнення інших цілей.

Синдром Аспергера є порушенням розвитку людини, котрій характерні серйозні труднощі у соціальному взаємодії. Люди, які страждають, дуже обмежений і стереотипний перелік інтересів. Нерідко "Аспергер" супроводжується підвищеною незграбністю. Вважається, що пацієнти з таким відхиленням найбільш асоціальні, нерідко його діагностують у різних злочинців. Люди з синдромом не розуміють специфіки емоцій і почуттів, не розуміють, що таке кохання, а також часто виявляють невмотивовану жорстокість. Вони можуть бити інших, не розуміючи, що роблять противнику боляче.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у путіна може бути все настільки погано зі здоров’ям, що він, ймовірно, серйозно роздумує про застосування ядерної зброї проти України.

При цьому зовнішній вигляд диктатора і справді залишає бажати кращого: він то виглядає, немов живий мрець, то виступає без краватки на практично відсутній шиї.