Легендарні Coldplay переспівали хіт гурту "Океан Ельзи" українською: пробирає до мурашок (відео)

Читать на русском
Автор
970
Соліст Coldplay Кріс Мартін виступив на сцені з українським вуличним музикантом
Соліст Coldplay Кріс Мартін виступив на сцені з українським вуличним музикантом

Кріс Мартін виконав україномовну пісню разом із вуличним музикантом у Варшаві

Українців підтримує весь світ! Поки кривавий диктатор путін вже 136 днів веде програшну для себе війну на наших землях, світові зірки не забувають про своїх шанувальників з України.

Так, знаменитий британський гурт Coldplay під час свого концерту у Варшаві виконав пісню українського гурту "Океан Ельзи" — "Обійми". Лідер колективу Кріс Мартін заспівав на сцені разом українським вуличним музикантом, якого британські музиканти зустріли на набережній Вісли.

Чому росії не виграти війну проти України?

Додамо, що виступ британців відбувся на Національному стадіоні PGE у п’ятницю, 8 липня. Під час виконання на штативі одного із мікрофонів було зав’язано прапор України.

Відео справді пробирає до мурашок

Що відомо про гурт Coldplay

Coldplay є британським рок-гуртом, який був створений у 1996 році. Міжнародне визнання музиканти отримали після виходу 2000 року синглу "Yellow". У 2009 році журнал Rolling Stone визнав Coldplay четвертим найкращим музичним виконавцем 2000-х років. Також британці беруть активну участь у благодійних заходах.

Нещодавно українські виконавиці Jerry Heil та alyona alyona записали хіт разом із німецькою співачкою Ela. До свята Івана Купала дівчата презентували трек #KUPALA.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що автори відомого матюкливого хіта про президента України Володимира Зеленського порадували слухачів новим треком. Цього разу увагу приділили Борису Джонсону.