Заповідник людського трешу: в Україні спророкували росії особливий кінець

Читать на русском
Автор
3447
росію не змінити
росію не змінити. Фото joyreactor.cc

росія стане предметом спостереження та негативним прикладом

Війна росії проти України, яка триває вже місяць, показала не лише неспроможність рф як військової держави, а й призвела країну-агресора до закономірного підсумку.

В інтерв’ю "Телеграфу" журналіст Остап Дроздов розповів, що вважає кінцевою метою війни не лише перемогу, а й цивілізаційний крах росії.

Він зазначив, що росія вже навіть не намагається приховати, то чим стала – територією з неправильним самосприйняттям, лжевеличністю та манією місії у світі та присвоєння історії: "Ми спостерігаємо феєричне обнулення ракової пухлини людства ".

Те, що тепер росія опиниться в дистанціюванні від усього цивілізованого світу, Дроздов вважає правильним і корисним для того, щоб вивчити феномен того, як людина може деградувати до рівня зомбі. "Росія тепер може існувати лише як заповідник людського трешу", — сказав він.

Також журналіст зазначає, що кінець росії — це не миттєва дія, але він невідворотний. Фактично, вона залишиться на карті, але як антиприклад держави. росія зафіксована як всесвітнє зло і російсько-українська війна має метафізичну основу: "пекло проти раю, відсталість проти модерності, руйнування проти креативу".

Як раніше писав "Телеграф", в росії вкотре почали погрожувати ядерною зброєю.