Росіяни атакували Кривий Ріг: є приліт по важливому об’єкту

Читать на русском
Автор
1307
Дніпропетровську область атакували окупанти
Дніпропетровську область атакували окупанти. Фото Колаж "Телеграфу"

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає

Під час повітряної тривоги у вівторок, 7 листопада, російські окупанти обстріляли Дніпропетровську область. Приліт був зафіксований неподалік Кривого Рогу.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За його словами, удар було здійснено по інфраструктурному об’єкту. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Інформація про вибухи у Кривому Розі з’явилася у соціальних мережах о 12 годині дня. За кілька хвилин до цього в моніторингових Telegram-каналах повідомили, що у бік міста летять ракети.

Пізніше атаку на місто підтвердив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. У свою чергу, він попросив "дотримуватися інформаційної гігієни", тобто не розголошувати деталі події.

На момент виходу публікації повітряна тривога на Дніпропетровщині все ще зберігається. Є загроза обстрілу. Тому громадянам варто перебувати у безпечних місцях до відповідного розпорядження.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 7 листопада у Кривому Розі пролунали вибухи. Тільки після цього у місті було оголошено сигнал повітряної тривоги.