рф атакувала Одещину ракетами, є прильоти та поранені. Усі подробиці (оновлено, фото)

Читать на русском
Автор
4498
рф атакувала Одещину ракетами, є прильоти та поранені. Усі подробиці (оновлено, фото)

Місцеві жителі могли чути кілька вибухів

В Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. В ЗСУ до цього попереджали про ракетну небезпеку.

За даними моніторингових пабліків, повітряну тривогу в регіоні було оголошено о 15:27. У той же час на сторінці Повітряних сил ЗСУ з’явився запис про те, що на Одещині спостерігається ракетна небезпека.

Сирени лунали протягом 20 хвилин, і за цей час місцеві жителі могли чути кілька вибухів. За попередніми даними, вони пролунали не в самій Одесі, а в області — у Чорноморську.

Місцеві Telegram-канали, посилаючись на власні дані, стверджують, що в результаті атаки нібито є один приліт. Ще одну ракету ППО збило.

Повідомляється, що атака проводилася надзвуковими протикорабельними ракетами "Онікс".

Оновлено: Сили оборони півдня офіційно підтвердили ракетну атаку росії. Там повідомили про приліт по інфраструктурному об'єкту.

"На Одещині — пріоритети ворога зосереджені на протидії цивільному судноплавству. Пошкоджено адміністративні будівлі. Постраждали три співробітники. Вибухова хвиля завдала пошкоджень і навколишнім будинкам", — йдеться у повідомленні.

В одеських пабліках публікуються фото наслідків у будинках місцевих мешканців. На них можна побачити, що вибухи були настільки потужними, що в найближчих будинках все перевернуло догори дригом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни вдарили по прифронтовому селу, де зібрали бійців ЗСУ на нагородження. Внаслідок атаки могло загинути кілька десятків наших воїнів, ще багато людей отримали поранення. На Закарпатті оголосили жалобу через трагедію.