Підступні наміри ворога зірвано: в КМВА розповіли про результати нічної атаки на столицю

Читать на русском
Автор
2494
Українська ППО
Українська ППО

ППО знищила всі повітряні цілі на дальніх підступах до міста

Палке бажання росіян зіпсувати киянам одне з найбільших релігійних свят, Трійцю, не мало ніяких шансів на успіх завдяки відмінній роботі української ППО.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

"Наш сусід-нелюд на словах кричить усьому світові про свою віру і любов до Бога. А на ділі – навіть у святу Трійцю московські сатанисти не гребують бажанням вбивати мирних людей", — написав емоційно у мережі начальник КМВА Сергій Попко.

За інформацією Адміністрації, росіяни запустили вночі дрони та ракети зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію.

"За попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Все, що прямувало в бік міста – ППО знищила ще на дальніх підступах. Другу ніч поспіль кияни не чують звуки вибухів над головою", — відзначив Попко.

Нагадаємо, що в ніч проти 4 червня росія вкотре вчинила ракетну атаку на Україну — повітряну тривогу оголошували у всіх областях. При цьому у багатьох регіонах працювала ППО, а у Кропивницькому пролунав вибух — його подробиці поки що невідомі.

На жаль, в результаті удару російського ворога у суботу, 3 червня, по Дніпру постраждали 20 людей, серед яких п'ятеро дітей. При цьому довелось госпіталізувати 17 осіб. Серед поранених є п’ятеро дітей. Стан трьох хлопців віком 6, 11 та 15 років медики оцінюють як важкий, вони в операційних. Дівчатка 11 та 17 років – у задовільному стані, лікуватимуться амбулаторно.