росія атакувала Київ дронами: ексклюзивні фото наслідків

Читать на русском
Автор
3547
Ворог атакував столицю України дронами
Ворог атакував столицю України дронами

Одна людина загинула, є постраждалі

В ніч на 30 травня Київ атакували третій раз за добу. Ворог бив дронами "Shahed". Уламки від дронів наробили чимало лиха, а також забрали життя молодої жінки.

За даними мера Києва Віталія Кличка, в Голосіївському районі з пошкодженого будинку евакуювали 20 людей, одна людина загинула. У тому ж районі загалом семеро постраждалих, чотирьох доправили до лікарні — в них осколкові поранення.

Будинок в Голосіївському районі
Постраждали квартири на верхніх поверхах
Влучення уламків дрона в будинок
Житло зруйноване

За деякими даними, загиблій було близько 30 років, вона померла в швидкій по дорозі в лікарню. Будинок перевіряють на зруйновані перекриття, ведуться пошукові роботи на випадок, якщо під завалами знаходяться ще люди.

В Печерському районі уламки впали на автомобілі, в Дарницькому на машини та приватний будинок, який загорівся, в Дніпровському — на зелену зону, в Святошинському на територію підприємства, в Подільському — на нежитлову забудову. На місцях влучань працюють екстрені служби та слідчі. Надійшло 50 повідомлень про пошкодження майна від громадян.

Уламки будинку Київ
Вилетіли і доволі великі уламки будинку

Фото: Ян Доброносов, "Телеграф"

Раніше "Телеграф" повідомляв, що над столицею були збиті більш як 20 дронів. Тим часом неспокійно і у москві — місцеве ППО намагається вицілити безпілотники.