Київщина після ракетної атаки: загиблих немає, але зачепило інфраструктуру (фото)

Читать на русском
Автор
1083
Поліція фіксує наслідки падіння уламків
Поліція фіксує наслідки падіння уламків

В самій столиці також є незначні руйнування

Російські окупанти в ніч на 29 травня вкотре атакували столицю. Цього разу використали безпілотники та ракети. В поліції повідомили, що атака минула без потерпілих чи загиблих, однак є пошкодження об'єктів інфраструктури та житлових будинків в кількох районах області.

Про це розповів голова ГУ Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов. Він зазначив, що практично всі цілі були знищені. Поліція фіксує наслідки атаки та шукає місця падіння уламків ракет та дронів. Голова поліції області також опублікував фото наслідків прильотів.

Уламки дронів Київська область
На місці падіння виникло загоряння
Руйнування Київська область
Окупанти вкотре вгатили по будинках

Окупанти застосували баражуючі боєприпаси "Shahed" та з району Каспію запустили крилаті ракети. В столиці уламками пробило дах житлового будинку в Подільському районі.

Уламки дронів Київська область
В результаті падінь уламків утворилися вирви

Раніше "Телеграф" повідомляв, що над столицею були збиті понад 40 повітряних цілей. Як повідомляють військові, ворог був дуже активним, випустивши 40 крилатих ракет та 35 ударних дронів "Shahed-136/131". Сили ППО працювали у всіх повітряних командувань. Знищити вдалося 67 об'єктів, серед яких 37 крилатих ракет Х-101/Х-555; 29 ударних БпЛА "Shahed-136/131" та 1 дрон розвідник.